Frank van Borselenstraat 29 - Brielle

verkocht

Wat fijn als je zo'n ruim huis kunt vinden met 3 slaapkamers (voorheen 4), 3 balkons en een zonnige achtertuin op het zuidwesten! De woning heeft ook nog een ruime inpandige garage en vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning. Met dit type woning kan je spelen met de indeling en kun je bijvoorbeeld de garage inkorten voor een extra kamer of een praktijkruimte. Genoeg mogelijkheden dus!

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. In de wijk zelf zijn er sportscholen en een medisch centrum aanwezig. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree met de meterkast, de trap naar de 1e verdieping, toegang tot de werk-/slaapkamer en de garage. De werk-/slaapkamer heeft een vaste kast en een deur naar de serre/achtertuin. De diepe, inpandige garage heeft een keukenblok met warm water, een deur naar de serre/achtertuin en een elektrische sectionaaldeur. De gezellige serre heeft glazen schuifdeuren, inbouwspotjes en een elektrisch zonnescherm.
In de hal en de werk-/slaapkamer liggen plavuizen en in de garage een pvc vloer.

1e verdieping:
Overloop met trap naar de 1e verdieping en het toilet met hangend closet en een fontein met meubel. De ruime woonkamer heeft airconditioning, een deur naar het balkon en is erg licht door de grote raampartijen. De open keuken heeft 2 rechte opstellingen en een schiereiland. Verder is de keuken voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, een magnetron, koel-vriescombinatie, inbouwspotjes en een deur naar het 2e balkon. Het balkon heeft zonwering, kunststof tegels en een aparte kastruimte waar de cv-ketel staat opgesteld. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers (voorheen 3), de badkamer en hier hangt de omvormer van de zonnepanelen. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft airco, inbouwspots en 2 vaste kasten. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het 3e balkon. De badkamer heeft een douche, hangend closet, een ruim wastafelmeubel met dubbele wasbak, een design radiator, inbouwspots en een dakraam welke ook open kan. De vloer op de 2e verdieping is voorzien van tapijt.

Tuin:
Ruime, zij- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een overkapping, schuttingen en een buitenkraan. In de zijtuin staat nog een houten berging en hier vind je een zij uitgang. De zij- en achtertuin zijn beide goed onderhouden en netjes aangelegd.

Diversen:
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen.
- Drive in woning met diepe garage en werk-/slaapkamer op de begane grond.
- Voorzijde met mooi vrij uitzicht op een singel en speelveld.
- Dichtbij voorzieningen als een plaatselijk winkelcentrum, scholen en dergelijke maar ook vlakbij het historische centrum van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Kenmerk woonhuisdrive-in woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte203 m²
Inhoud602 m³
Inpandigeruimte30 m²
Buitenruimte40 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte30 m²

Locatie

Ik wil graag:

De opgevraagde pagina is niet (meer) beschikbaar
logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl