Kavel 1 Kloosterweg 52 0ong - Brielle

verkocht

Kloosterweg Brielle: wonen op een inspirerende plek!

www.kloosterweg.nl
www.briellebuiten.nl

Zeven riante bouwkavels aan de rand van Brielle.
Een woning met een kantoor of atelier. Een huis als een boerderij met stalruimte voor uw paarden. Een bed & breakfast. Of een loftachtige bungalow met alle functies in één grote ruimte, en een zwembad in de tuin. Op de zelfbouwkavels aan de Kloosterweg in Brielle krijgt u alle ruimte en vrijheid om uw woondromen te realiseren.
Brielle ligt op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, tussen de wereldstad Rotterdam en de badplaatsen Rockanje en Oostvoorne. Met de auto bent u in een kwartier op het strand of in de duinen, en in 20 minuten in Rotterdam.
Met uw paard lekker het buitengebied in, ontspannen genieten van de zomer op uw heerlijke gazon, of de groenten uit uw riante moestuin klaarmaken in uw buitenkeuken. Uw vrienden zullen u benijden om de ruimte rondom uw nieuwe huis. Maar ook om de entree: u heeft een eigen ontsluitingsdam over het water.

Bouwkavels tegen decor van spitsbogen en glas-in-lood.
Ook benijdenswaardig, en inspirerend bovendien: het decor van spitsbogen, glas-in-lood en steunberen. De kavels liggen tegenover de Bedevaartskerk, een gebouw met een indrukwekkende architectuur en – heel speciaal – een karakteristieke omgang. Volop ruimte om te leven, nabij een gewijde plek. Alleen de lommerrijke Kloosterweg, hier een sfeervol laantje, scheidt de kavels van de kerk.

Kloosterweg: op tien minuten lopen van de vesting.
En toch is de stad altijd dichtbij; het is vanaf de Kloosterweg slechts tien minuten lopen naar de historische binnenstad van Brielle, met haar karakteristieke gevels, exclusieve winkels, gezellige terrassen en intieme pleintjes, waar bovendien regelmatig fantastische evenementen plaatsvinden. De Kloosterweg biedt u ruimte en rust, maar ook stedelijk genot: het beste van twee werelden.

Ligging.
Brielle is een van de mooiste vestingstadjes van de Zuid-Hollandse eilanden.Het kavelproject aan de Kloosterweg ligt aan de westkant van Brielle, tegen het buitengebied aan, op slechts 10 minuten lopen van de Brielse vesting. Met de auto bent u in enkele minuten op de provinciale weg N218, waarover u eveneens snel richting Rotterdam kunt.

Riante kavels.
Met zeven kavels is het kavelproject aan de Kloosterweg in Brielle kleinschalig. Maar de kavels zelf zijn groot; de oppervlaktes variëren van 2.100 tot 2.800 vierkante meter.

Kavelpaspoorten: wat mag, wat niet?
De gemeente wil u zo veel mogelijk vrijheid geven om uw woondromen te realiseren. Daarom heeft zij het aantal regels beperkt en de regels die onvermijdelijk zijn, zo eenduidig mogelijk gehouden.
De regels die er nog wel zijn, staan in het kavelpaspoort. Ze gaan onder meer over hoe groot uw huis mag worden, wat de maximale hoogte is en welke ruimte er is om die regels op te rekken. D

Brielle Buiten
De Kloosterweg is een ontwikkeling van de gemeente Brielle.
Bezoek de website van Van Ravens Makelaardij voor meer informatie, hier kunt u o.a. de projectwebsite en een promofilm over Brielle vinden.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft deze informatie met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl