Stadhouder 47 - Brielle

€ 447.500,- k.k.

Wil je stijlvol en comfortabel wonen in de geliefde wijk "Nieuwland-Oost" in Brielle? Dan is deze moderne eengezinswoning, gebouwd in de karakteristieke Brielse stijl, precies wat je zoekt. Deze woning biedt een ruime woonkamer met uitbouw en is voorzien van zonnepanelen en airconditoning. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de charme van deze prachtige woning aan de Stadhouder 47 in Brielle. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Nieuwland-Oost is een jonge en populaire woonwijk, ideaal voor gezinnen. De wijk beschikt over een groot speelveld en een middelbare school, waardoor het perfect is voor opgroeiende kinderen. Daarnaast vind je op korte afstand een sportschool en een medisch centrum. Het historische centrum van Brielle, met zijn sfeervolle horeca, terrassen en diverse winkels, is gemakkelijk te bereiken. Brielle is een uitstekende uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en Rotterdam. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en de plezierhaven van Hellevoetsluis op fietsafstand.

Begane grond:
Hal/entree voorzien van de meterkast en een gedeeltelijk betegeld toilet met hangend closet en fontein.
De ruime woonkamer met uitbouw en openslaande deuren naar de achtertuin heeft een pvc laminaatvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming en airconditioning (uit 2022). De airco kan naast koelen ook dienen als hoofdverwarming voor de woonkamer en keuken. De moderne open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in hoogglans wit met een ‘houtlook’ aanrechtblad en een sfeervolle achterwand van steenstrips met up-down wandverlichting. De keuken beschikt naast vloerverwarming over diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, (stoom)oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop met een vaste trap naar de 2e verdieping. Verder 2 ruime slaapkamers, 1 gesitueerd aan de voorzijde van de woning en de andere aan de achterzijde met een nette laminaatvloerafwerking.
De volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche, hangend closet, radiator en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de 3e slaapkamer met een dakraam, radiator en knieschotbergruimte. En toegang tot een ruime kamer ook voorzien van een dakraam en knieschotbergruimte en verder de opstelling van de cv ketel (Intergas 2016), de wasmachineaansluiting en de mechanische ventilatie unit. De vloer op deze verdieping is voorzien van laminaat.

Tuin:
De voortuin is een "Briels" stoepje afgezet met betonnen paaltjes (uniforme erfafscheiding in de wijk). De achtertuin is geheel betegeld met tegels en voorzien van een buitenkraan, houten schuttingen en een houten berging. De tuin, gelegen op het noordoosten, is ook via een achterom bereikbaar.

Berging:
Achterin de tuin bevindt zich een houten berging, voorzien van elektra en de omvormer voor de twee zonnepanelen op het dak van de berging.

Diversen:
- Ruime woonkamer met uitbouw.
- Gelegen in een kindvriendelijke en geliefde wijk.
- Volledig geïsoleerd met HR++ glas.
- 8 zonnepanelen op dak voorzijde (2022), voorzien van micro omvormers.
- 2 zonnepanelen op dak berging (2016).

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ 447.500,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte108 m²
Inhoud387 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl