Regulierenstraat 5 - Brielle

€ 975.000,- k.k.

Deze bijzondere en unieke vrijstaande bungalow, ooit een kleuterschool, bied je de kans om te wonen in een omgeving met een zee aan ruimte. De bungalow staat op een riant perceel, heeft zonnepanelen, een grote living met open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer uit 2023 en een oprit met carport. Een unieke woning met het comfort van gelijkvloers wonen (levensloopbestendig), maar ook mantelzorg wonen is een optie.
Benieuwd of dit jouw droomhuis gaat worden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Deze woning ligt in de woonwijk "Rugge" en op loopafstand vind je het Ruggeplein met enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree met garderobe. Bij de binnenkomst word je meteen gegrepen door de nostalgische sfeer die deze voormalige kleuterschool uitstraalt zoals de openslaande schooldeuren en grote raampartijen. De hal geeft toegang tot alle ruimtes: de meterkast, toiletruimte met fonteintje, de badkamer, 4 ruime slaapkamers en de woonkamer. Vanuit de hal tevens nog toegang tot de wasruimte met de opstelling van de wasmachine en droger. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, een groot elektrisch zonnescherm, is ruim en licht door de grote raampartijen en heeft een prachtig uitzicht op de groene tuin. De open keuken in een U-opstelling heeft een deur naar de tuin en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en een kokend water kraan. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een gashaard.

De hoofdslaapkamer heeft een schuifwandkast, wastafel en een deur naar de woonkamer en de tuin. Tweede slaapkamer aan de voorkant van de woning (voormalige lerarenkamer). De derde slaapkamer heeft een eigen voordeur vanaf de oprit, een keukenblok en geeft toegang tot de inpandige berging met de opstelling van de cv-ketel (Remeha 2020). De vierde slaapkamer heeft een mooie ligging met zicht op de tuin en is voorzien van een wastafel en elektrisch zonnescherm. De luxe badkamer uit 2023 heeft een whirlpool ligbad, douche ruimte, hangend closet, wastafelmeubel met 2 kranen en een designradiator.

Tuin:
Tuin rondom de woning met meerdere terrassen, veel groen, pergola's, kunstgras en een vlonder aan een waterpartij met 2 pompen om de tuin te kunnen bewateren. Recent is er een overkapping met berging geplaatst met een betonvloer, elektra en aansluiting voor een jacuzzi. Daarnaast zijn er nog 2 houten bergingen aanwezig. Nog een leuk detail wat bewaard is gebleven is de grote stenen vogel die vroeger op het speelpleintje stond.

Aan de voorzijde een eigen oprit met grote carport welke plaats biedt aan 2 auto's. Het geheel wordt omlijst door een gietijzeren op afstand bedienbaar sierhekwerk.

Diversen:
- Vrijstaand wonen op een perceel van maar liefst 1.926 m2.
- 25 zonnepanelen.
- Elektrisch bedienbare zonwering aan de achterzijde.
- Er is een alarminstallatie aanwezig (ter overname).
- Camerasysteem aan de buitenzijde.
- Elektrisch en op afstand bedienbaar hekwerk.
- Oprit met carport voor 2 auto's.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ 975.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1967
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte267 m²
Perceeloppervlakte1926 m²
Inhoud967 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water en in woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl