Landvoogdes 130 - Brielle

verkocht ov

Schitterende ruime woning met tuitgevel in karakteristieke Brielse stijl, fraai gelegen in de nieuwbouwwijk “Nieuwland Oost” in Brielle met een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuiden. Deze jonge en goed onderhouden woning ligt op een prachtige locatie en heeft vrij uitzicht naar de singel aan de voorzijde.

De kindvriendelijke en populaire woonwijk heeft een groot centraal speelveld en een middelbare school. Een klein stukje verder bevindt zich een sportschool en medisch centrum. Daarnaast is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op korte afstand. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast en het geheel betegelde toilet voorzien van een hangend closet en fonteintje. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een trapkast, airconditioning, de trapopgang naar de 1e verdieping en openslaande deuren met zijlichten naar de achtertuin. De open keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigschouw, een combi-magnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Alle wanden op de begane grond zijn keurig afgewerkt met stucwerk en op de vloer een mooie pvc vloer in visgraat met vloerverwarming in de woonkamer en keuken.

1e verdieping:
Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping. Verder de toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers. Er ligt 1 slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning voorzien van rolluiken en waarvan 1 voorzien van airconditioning. De keurige badkamer is voorzien van een douche, ligbad, hangend closet, wastafelmeubel en een designradiator. De 1e verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Een ruime voorzolder met een kastruimte waar de wasmachine en droger aansluiting zich bevindt. Hier staat ook de cv ketel (Intergas 2018) en mechanische ventilatie eenheid opgesteld, verder zit er nog een knieschotbergruimte. Toegang tot de 4e slaapkamer met een dakraam. Hier is eenvoudig een 5e slaapkamer te realiseren. De 2e verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De voortuin is een "Briels" stoepje afgezet met betonnen paaltjes (uniforme erfafscheiding in de wijk). De achtertuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden met een terrasoverkapping met glazen schuifwand, houten schuttingen en is geheel bestraat. Verder is er een zonnescherm, buitenkraan, houten berging voorzien van elektra en een achteruitgang aanwezig.

Diversen:
- Ruime woning met 4 (optioneel 5) slaapkamers.
- In kindvriendelijke en geliefde wijk gelegen.
- Vrij uitzicht aan de voorzijde op een singel.
- 1 zonnepaneel.
- Volledig geïsoleerd, energielabel A.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ overkocht onder voorbehoud,- k.k.
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2017
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte125 m²
Inhoud567 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl