Frank van Borselenstraat 4 - Brielle

verkocht

Tegenover buurtwinkelcentrum "Ruggeplein" en gelegen aan een singel ligt deze drive-in woning met een inpandige garage, berging, 3 balkons en een zonnige tuin op het zuidwesten. Ben je op zoek naar een woning met veel praktische bergruimte? Dan is dit het ideale huis!

Deze woning ligt in de woonwijk "Rugge" met op loopafstand enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast en een trap naar de 1e verdieping. Ruime slaap/werkkamer met toegang naar de zonnige achtertuin. Vanuit de hal een deur naar de berging met de opstelling van de wasmachine en droger. Ruime garage die voorzien is van een kanteldeur. De hal is voorzien van een marmeren vloer en de tuinkamer van laminaat.

1e verdieping:
Overloop met de trap naar de 2e verdieping en het moderne toilet voorzien van een hangend closet en een fontein met meubel. Toegang tot de ruime woonkamer met veel natuurlijk daglicht door de grote raampartijen, een gashaard en toegang tot een woningbreed balkon aan zowel de voorzijde als achterzijde. Het balkon aan de voorzijde kijkt uit op het Ruggeplein, het balkon aan de achterzijde kijkt uit op de zonnige tuin op de begane grond. Vanaf dit balkon ook toegang tot een bergruimte met de opstelling van de Cv-ketel (Vaillant 2013). De open keuken staat in een U-opstelling met diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en een koelkast. De vloer van de woonkamer/keuken is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ruime hoofdslaapkamer aan de tuinzijde van de woning, voorzien van airconditioning en toegang tot het 3e balkon. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De modern betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wastafelmeubel, toilet en designradiator. De hal is voorzien van een marmeren vloer en de slaapkamers van laminaat.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is geheel bestraat en voorzien van houten schuttingen. Verder een overkapping waaronder het heerlijk vertoeven is, zelfs als het regent kun je hier heerlijk zitten! Daarnaast heeft de tuin een achterom en is de ligging op het zonnige zuidwesten.

Diversen:
- Ligging tegenover buurtwinkelcentrum "Ruggeplein".
- Drive in woning met een inpandige berging en garage.
- Tuinkamer/werkkamer op de begane grond.
- Achterzijde gedeeltelijk kunststof kozijnen.
- In totaal 3 balkons én een zonnige achtertuin op het zuidwesten.
- Vloerverwarming aanwezig op de 1e verdieping.
- Recent vernieuwde toilet en badkamer.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuisdrive-in woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte146 m²
Perceeloppervlakte127 m²
Inhoud493 m³
Inpandigeruimte16 m²
Buitenruimte26 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte16 m²

Locatie

Ik wil graag:

De opgevraagde pagina is niet (meer) beschikbaar
logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl